Næbdyret Perry kage

Så fyldte Bjørn 7 år, og vi holdt agentfødselsdag for hans klassekammerater (TUSIND tak til min bror for at levere ide til det, inc diplomer, skattejagt, agent ID-kort inc fingeraftryk og det hele). Bjørn havde bestilt en Perry kage, og inspireret af en kollega kastede jeg mig ud i en helt ny måde at lave kager på – det var sjovt, og skal klart prøves igen (allerede på søndag faktisk, hvor Bjørn har bestilt en Skylanderkage med Stink Bomb på. Yeees).

Jeg bagte en chokoladekage aftenen inden kagen skulle bruges. Jeg tegnede og klippede Perry ud, og lagde ham på kagen. Her skulle jeg så have brugt lakridssnørebånd, men de var udsolgt i Irma (og ja, jeg var ude i sidste øjeblik hehe), så jeg købte i stedet de der lakridsgrammofonplader, rullede op og klippede i to på langs – de var noget stive at arbejde med, jeg tror klart at det bliver bedre med de rigtige lakridssnørebånd. Herefter lagde jeg lakridsbåndet der hvor jeg ønskede streger, og satte fast med knappenåle. Da jeg løb tør for dem brugte jeg symaskinenåle – jeg var ikke såååå godt forberedt 😉

Herefter glasur med frugtfarve – tidligere har jeg brugt pastafarver for at få nok farveintensitet, men faktisk viste frugtfarven sig at være mindst lige så god! Derefter glasuren på med pensler – den skal være ret tyk så det ikke siver under lakridssnøren.

 Når al glasur er lagt skal det stivne mindst en time, gerne mere. Herefter kan nålene luskes ud ved at man holder imod med en lille spids kniv. Et voila 🙂 

Jeg pimpede med flag rundt i kanten. Det tog mig ca to timer at pynte den.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *